به عنوان یک حسابدار یا یک دانشجوی حسابداری، شما زمان زیادی را صرف تماشای صفحه نمایش با اندازه بزرگ خواهید کرد، اجرای شبیه سازی های عددی و شاید آماده سازی ارائه ها، پس لازم است به دنبال بهترین لپ تاپ مخصوص حسابداری باشید.
اگر هنوز فارغ التحصیل نشده اید، به طور مدام در حال حرکت خواهید بود: از رویدادهای کارآموزی به جلسات گروهی و دوباره به سخنرانی ها.
به عبارت دیگر…
شما به لپ تاپی نیاز دارید که بتوانید مدام آن را با خود حمل کنید و به علاوه به اندازه کافی از سرعت بالایی هنگام مقابله با مقدار زیادی از محاسبات و داده ها برخوردار باشد.
برای پیدا کردن یک لپ تاپ مثل این …
شما نیاز به دانستن مشخصات دقیق تری از یک لپ دارید که مطمئن باشید می تواند نرم افزار شما را کاملا بهینه پردازش کند.
همچنین لازم است شما فضای کاری لپ تاپ خود را به گونه ای در نظر بگیرید که با سرعت و به راحتی بتواند اطلاعات و محاسبات شما را پردازش و تولید کند.
چنین لپ تاپی نیازمند یک صفحه کلید خوب، نمایشگر مناسب، عمر باتری طولانی مدت و… می باشد.
در این مقاله…
من لیستی تهیه کرده ام از بهترین لپ تاپ هایی که متناسب رشته حسابداری می باشد.
همچنین قبل از آن به بررسی جزء به جزء فاکتور های یک لپ تاپ مناسب پرداخته ام که قطعا در انتخاب یک لپ تاپ مناسب، شما را یاری خواهد کرد.
نمایشگر
صفحه نمایش یک لپ تاپ با رزولوشن ۱۰۸۰p و سایز ۱۳ اینچی، قادر است دو پنجره را در کنار یک دیگر نمایش بدهد و توانایی نمایش بیشتر اطلاعات شما را خواهد داشت.
وزن و عمر باتری
اغلب دانشجویان هنگام ارائه پروژه های خود دائما با مشکل اتمام باتری مواجه می شوند و برای اینکه بتواند ادامه دهند و از خاموش شدن لپ تاپ جلوگیری کنند باید فورا به محلی بروند تا امکان شارژ لپ تاپ را داشته باشند.
ضمن اینکه حسابداران حرفه ای به وزن لپ تاپ بسیار اهمیت می دهند، در صورتی که وزن لپ تاپ سبک باشد جابه جایی آن بسیار آسان می باشد.
صفحه کلید
یک صفحه کلید بزرگ با کلید های اختصاصی F و در صورت امکان یک صفحه کلید عددی.
از آن جا که لپ تاپ های ۱۳ اینچی از یک صفحه کلید عددی برخوردار نیستند، می توانید روی لپ تاپ های ۱۵ اینچی حساب کنید.
پردازنده
معمولا تمامی پردازنده های تولید شده در ۵ سال اخیر مناسب هستند، یک پردازنده intel Core i5 می تواند گزینه ی خوبی برای پردازش اطلاعات محاسباتی باشد.
رم
یک رم ۸ گیگا بایتی برای انجام چند فعالیت به طور همزمان مناسب است.
فضای ذخیره سازی
یک هارد دیسک ۱ ترابایت برای امور حسابداری پاسخگو است.
اما SSD ها برای پردازش سریع داده ها و باز کردن صفحات گسترده عالی هستند، هارد های SSD از سرعت بی نظیری بهره مند هستند که با داشتن آن می توانید از کار کردن با سیستم خود لذت ببرید. اگر به لحاظ بودجه محدودیتی ندارید SSD گزینه ی مناسب تری برای شما است.
جمع بندی
به این ترتیب اگر بخواهیم جمع بندی مناسبی در خصوص انتخاب یک لپ تاپ حرفه ای برای کار حسابداری یا تحصیل در رشته حسابداری معرفی کنیم، می توانیم مشخصات فنی زیر را مد نظر قرار دهیم:
صفحه نمایش: ۱۳ الی ۱۵ اینچی از نوع مات
وزن مناسب: ۱٫۲ الی ۲ کیلوگرم
صفحه کلید: دارای نور پس زمینه و با صفحه کلید عددی
پردازنده: سی پی یو های Core i3 به بالا
حافظه رم: ۸ گیگابایت و بیشتر
حافظه داخلی: ۵۱۲ گیگابایت به بالا ( ترجیحا از نوع SSD)
دارای چند پورت USB3
خیلی خوبه لطفا پست هایی باحجم بیشتربزارین ممنون خسته نباشید
در اموزش ها استاندارد رو سعی میکنیم رعایت کنیم
چشم حتما
ایشالله از اموزش های اینده ما راضی تر باشید